BAGO RECRUITMENT

NIEUWS

Geef je carrière nu een boost via BAGO!
Nieuwsbericht test 1

BAGO lanceert nieuwe landingspagina om klanten nog beter van dienst te zijn

BAGO, een toonaangevende leverancier van technische producten, heeft onlangs haar nieuwe landingspagina gelanceerd. Met de nieuwe pagina wil BAGO haar klanten nog beter van dienst zijn en hen voorzien van alle informatie die zij nodig hebben om de juiste producten te kiezen.

Verbeterde gebruikerservaring

De nieuwe landingspagina is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het biedt een verbeterde gebruikerservaring, waardoor klanten snel en gemakkelijk toegang hebben tot alle informatie die zij nodig hebben. Van productbeschrijvingen en specificaties tot prijzen en leveringsopties, alles is duidelijk en overzichtelijk weergegeven.

Uitgebreid productassortiment

De nieuwe landingspagina biedt een uitgebreid productassortiment van hoogwaardige technische producten, inclusief elektronica, verlichting en bevestigingsmaterialen. Klanten kunnen eenvoudig door de verschillende categorieën navigeren om het product te vinden dat het beste bij hun behoeften past.

Makkelijk bestellen

Dankzij de verbeterde gebruikerservaring en het uitgebreide productassortiment kunnen klanten nu snel en gemakkelijk de juiste producten vinden en bestellen. De nieuwe landingspagina biedt verschillende betaalopties en snelle levering, waardoor klanten hun producten snel in huis hebben. BAGO is verheugd om haar klanten deze nieuwe en verbeterde landingspagina te bieden en blijft zich inzetten om haar klanten de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Neem vandaag nog een kijkje op onze website om onze nieuwe landingspagina te ontdekken!

Bago Recruitment

Deze informatie wordt u aangeboden door Bago Recruitment.

Locatie

Bago Recruitment B.V.
Gijzenveld 4-15
4817 ZE Breda

VOLG ONS 

afbeelding-website-bago

ONZE VOORDELEN

  • Wij onderhandelen een beter salaris
  • Fulltime en vaste banen
  • Ploegentoeslag boven op salaris
  • Bonusregeling
  • Je persoonlijke accountmanager
  • Grootste netwerk van werkgevers
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Dichterbij huis werken is mogelijk

WIL JE AAN DE SLAG VOOR BAGO RECRUITMENT?

Staat jouw vacature er niet tussen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Laat ons jouw ambities en wensen weten en we vinden alsnog de match voor jou.

DEEL DEZE INFORMATIE

NEEM CONTACT OP

Heb je nog vragen aan ons. Wij staan altijd via e-mail of telefonisch voor je klaar. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op als je een bericht achter laat.

Ik ben

2 + 15 =

LIEVER DIRECT CONTACT?

Bel ons direct, wij staan voor je klaar

VOLG ONS